Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

ExportUA

Відбувся «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста

Переглядів: 2481
30.11.2017 - 11:14

28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста.

В роботі круглого столу взяли участь студенти  навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, психолог Макогон Юлія Володимирівна, лікар-нарколог Карпов Вадим Іванович – спеціалісти кабінету «Альтернатива» та начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Ковальова Г.О. В ході роботи міського круглого столу студенти отримали багато корисної інформації, поспілкувались з фахівцями, взяли участь в психологічній грі та шукали правильні відповіді на питання, що стосуються здоров’я та рисків захворювання на ВІЛ.

28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста. 28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста. 28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста. 28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста. 28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста. 28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста. 28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста. 28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста. 28 листопада в читальному залі бібліотеки Бахмутського індустріального технікуму відбувся  міський «круглий стіл» до Дня боротьби зі СНІДом та солідарності з людьми, що живуть з ВІЛ та СНІД для студентської молоді міста.

Останні статті на сайті