Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Обираємо професію разом

Переглядів: 2021
04.12.2017 - 07:04

Першого грудня 2017 року в школі-інтернаті №1 м. Бахмут в рамках відкритого уроку «Постер. Діалог. Зроблю я сам» пройшов виховний інтерактивний профорієнтаційний захід. Захід був присвячений розкриттю двох взаємопов’язаних сфер життя : профорієнтації (знайомство з новими професіями, допомога в виборі професії)  та популяризації здорового способу життя.

Урок для учнів 7-го  класу   був підготовлений заступником директора з навчально- виховної роботи школи - інтернату №1  Іриною Бродецькою та провідним фахівцем з профорієнтації Артемівського МЦЗ Галиною Сіддікі.  На заході були присутні керівники шкільних методичних об’єднань та члени атестаційної шкільної комісії.

На початку заходу фахівець центу зайнятості презентувала дітям професію «копірайтер», розповіла про історію створення професії, навички та  знання, які вимагає ця професія від людини, розмір можливого заробітку та місць працевлаштування.  Потім дітям запропонували розділитися на дві команди та спробувати себе в ролі копірайтерів: створити рекламні слогани, постери, роліки, тексти,  які присвячені темі «Здоровий спосіб життя».  Школярі завзято писали, малювали, створювали рекламні макети і, навіть,   обігрували рекламні сюжети на задану тему. Особливо запам’ятався рекламний ролик - презентація «Я обираю життя» та «Квітка миру та здоров’я»  Дар’ї  Савенко. В цілому всі учні проявили себе як активні діти, які креативно підходять до виконання будь якого завдання.

Проведення такого інтерактивного профорієнтаційного заходу сумісними зусиллями  служби зайнятості та органів освіти  не тільки знайомить дітей зі світом професій, але й розширює їх світогляд, поповнює словниковий запас, розвиває творчі здібності учнів, навчає працювати в команді.

Сіддікі Галина,
провідний фахівець з питань профорієнтації
Артемівського МЦЗ

Першого грудня 2017 року в школі-інтернаті №1 м. Бахмут в рамках відкритого уроку « Постер. Діалог. Зроблю я сам» пройшов виховний інтерактивний профорієнтаційний захід. Першого грудня 2017 року в школі-інтернаті №1 м. Бахмут в рамках відкритого уроку « Постер. Діалог. Зроблю я сам» пройшов виховний інтерактивний профорієнтаційний захід. Першого грудня 2017 року в школі-інтернаті №1 м. Бахмут в рамках відкритого уроку « Постер. Діалог. Зроблю я сам» пройшов виховний інтерактивний профорієнтаційний захід.