Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 329 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Презентація міні - гранту «Граємо та відпочиваємо ближче до природи»

Переглядів: 2114
04.12.2017 - 09:23

29 листопада у Бахмуті біля Північного ставка відбулося дитяче свято з нагоди презентації міні - гранту «Граємо та відпочиваємо ближче до природи».

Не зважаючи на холодну погоду, всі присутні -  діти, їх батьки, команда проекту -  отримали купу позитивних емоцій. Гарний настрій дарували творчий  колектив «Бахмутського міського народного Дому»  та  аніматори – Чебурашка і Шапокляк.  

Цей проект вдалося втілити у життя завдяки участі  команди з Бахмута у програмі «Успішні локальні громади», яка реалізується Фондом «Освіта для демократії» (Варшава, Польща), ГО «Наше Поділля» (Вінниця) та ГО «Точка доступу» (Краматорськ).

Територія, де реалізовано проект, давно потребувала перетворення, і ось, нарешті, «крига танула». Члени громади за активної участі команди проекту  зібралися на ігровому майданчику біля Північного ставка та пофарбували старі елементи, а  робітники ПП «Житловик»  встановили нові - ігрову сітку «Слоненя» та лавку з навісом. Тепер тут всюди яскраві барви і є де сховатися від сонця та дощу.

Приємно відзначити, що саме цей, невеликий, але дуже потрібний громаді проект, поклав початок для подальшого благоустрою прилеглої території ставка «Північний». Ініціативна група прийняла участь ще в одному проекті міжнародної технічної допомоги та подала заявку на отримання фінансування в рамках «Бюджета участі». Отже, у наступному році позитивні зміни будуть продовжені: планується розчистити від комишу частину берегової лінії Північного ставка, створити відкритий громадський простір, доповнити ігровий майданчик новими елементами.

Дякуємо всім небайдужим жителям громади та організаторам конкурсу, завдяки старанням яких в нашому місті з’явився ще один куточок для дитячого дозвілля та сімейного відпочинку!

29 листопада у Бахмуті біля Північного ставка відбулося дитяче свято з нагоди презентації міні - гранту «Граємо та відпочиваємо ближче до природи». 29 листопада у Бахмуті біля Північного ставка відбулося дитяче свято з нагоди презентації міні - гранту «Граємо та відпочиваємо ближче до природи».