Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

ExportUA

Права та обов’язки

Переглядів: 1862
05.12.2017 - 13:23

05.12.2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) за участю провідного психолога відділу соціальної роботи Бахмутського міського центру для сім’ї, дітей та молоді, Ірини Ярош, були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки людини та дитини», приурочені до Всеукраїнського тижня права.

Права людини – невід’ємний елемент людської особистості. Тому процес формування прав людини пройшов довгий шлях, тісно пов’язаний з історією розвитку суспільства.

Спеціаліст Центру розповіла неповнолітнім: що таке права людини, коли була заснована перша в світі організація із захисту дітей – «Save the Children» та створено Дитячий Фонд ООН – ЮНІСЕФ, коли було ухвалено Декларацію прав дитини та Конвенцію ООН про права дитини.

Заняття пройшли в дружній атмосфері. Хлопці приймали активну участь у дискусіях та завданнях, з інтересом слухали та відповідали на запитання.

Наприкінці занять неповнолітні ув’язнені ділились своїми думками, відчуттями та емоціями.

05.12.2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки людини та дитини»05.12.2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки людини та дитини»05.12.2017 року в Бахмутській установі виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№6) були проведені заняття з неповнолітніми ув’язненими на тему: «Права та обов’язки людини та дитини»

Останні статті на сайті