Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Правове виховання учнів Бахмутського НВК №11

Переглядів: 1694
12.12.2017 - 13:53

У Бахмутському НВК №11 проведено ряд заходів у рамках Всеукраїнського тижня права. Всі тематичні заходи мали за мету підвищення зацікавленості та інтересу молодого покоління до правових знань, розвиток в них юридичного мислення, розуміння ролі права у суспільстві.

Для учнів початкових класів пройшли інформаційні хвилини «Школа як громада», старших класів «Забезпечення права на освіту», «Дотримання прав людини в Україні».
Учні 7-х класів представили змістовні виступи агітбригад. Учні цитували Конвенцію ООН про права дитини та закликали бути доброзичливими, людяними, тактовними та відповідальними.
На базі шкільної бібліотеки НВК діяла правова експозиція з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.
Класні керівники 5-8 класів провели виховні години з питань роз’яснення основних положень чинного законодавства та його застосування в Україні: «Знай та поважай права», «Твоє дозвілля: мораль і право», «Закон і ми», «Європейський вибір України», «Торгівля людьми – ганебне явище сучасності», «Права дитини. Сучасна ситуація в Україні», «Основні права, свободи і обов’язки громадян України» з переглядом мультимедійних презентацій «Добре знай свої права».
Класні керівники 9- 11 класів для своїх вихованців провели лекції, виховні години, відео-лекторії з питань пропаганди здорового способу життя, протидії торгівлі людьми.
Учні активно висловлювали свої погляди, демонстрували громадянську позиції та долучалися до творчих проектів. Матвій Гулідов, президент учнівського самоврядування НВК взяв участь у міській правовій грі «Проектуємо своє завтра», посівши перше місце. Група учнів НВК створили проект, присвячений проблемі насилля над дітьми у сім’ї, і будуть представляти його під час учнівсько-студентського форуму «Як реалізуються права людини у нашому місті».

Правове виховання учнів Бахмутського НВК №11Правове виховання учнів Бахмутського НВК №11

Останні статті на сайті