Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 99 гостей.

Донецька обласна рада

Готуємось до ЗНО-2018!

Переглядів: 1686
18.12.2017 - 09:15

З початком нового навчального року у одинадцятикласників додалося справ, пов’язаних з зовнішнім незалежним оцінюванням, оскільки український центр оцінювання якості освіти анонсував низку новацій у процедурі тестування.

Щоб більш детально дізнатись про особливості організації та проведення пробного та основного зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році Управління освіти організувало зустріч випускників Бахмута з представником Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти (ДРЦОЯО) Тетяною Ісаковою, яка відбулась на базі НВК №11 на початку грудня.
Представник ДРЦОЯО ознайомила присутніх із процедурою проведення пробного ЗНО в 2018 році , яке відбудеться:
24 березня 2018 р. - з української мови і літератури;
31 березня 2018 р. - з історії України, математики, англійської мови, біології, географії, німецької мови, фізики, французької мови, хімії.
Реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні проводитиметься з 09 до 31 січня 2018 р.
На основну сесію реєстрація триватиме з 6 лютого до 19 березня 2018 р.
Процедура пробного ЗНО є платною, в 2018 році для учасників із Донецької та Луганської областей вартість одного тестування складає 137 гривень.
Також Тетяна Ісакова звернула увагу на умови та терміни проходження основного тестування, яке розпочнеться 22 травня 2018 р. Більш детально з інформацією про ЗНО-2018 можна ознайомитись на сайті Управління освіти.
Спілкування випускників Бахмута з працівником центру, керівниками вишів, виявилось дуже цікавим та надзвичайно пізнавальним. Додому учні повертались з новою корисною інформацією і позитивними враженнями.