Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

ExportUA

Участь школярів міста Бахмута у Форумі з прав людини

Переглядів: 1370
18.12.2017 - 09:38

За підтримки Управління освіти Бахмутської міської ради, його методичного кабінету, в рамках проведення місячника правового виховання, на базі Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії відбувся V регіональний форум «Актуальні проблеми України очима молоді» за темою «Права та свободи людини».

Метою заходу стало підвищення обізнаності молодого покоління щодо ситуації з дотримання прав людини у м. Бахмуті та Бахмутському районі, виховання пріоритету загальнолюдських цінностей, активної життєвої позиції та вміння захищати свої права цивілізованим шляхом.
На початку Форуму з привітаннями до присутніх звернулися секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко та завідувач міського методичного кабінету Тетяна Донченко.
У заході взяли участь учні та студенти навчальних закладів міста Бахмута і Бахмутського району, які в цікавій формі представили свої проекти з різної правової тематики. Присутні побачили оригінальні відеоролики, дізналися про результати соціологічних опитувань, анкетування стосовно виконання права на працю, відпочинок, медичне обслуговування, свободу совісті, захисту прав споживачів, участі у громадському і державному житті та інше. Учні шкіл №№5,10,12,18,24, НВК №11, а також інші учасники Форуму отримали сертифікати та невеличкі подарунки від організаторів.
Проведений захід показав, наскільки різнобічно і творчо сучасна молодь підходить до вирішення поставлених питань, а також дав можливість переконатися, що найбільшою цінністю нашої держави є її молоде покоління, і саме від нього залежить правове майбутнє нашої України.
Щиро вітаємо учасників Форуму!

Участь школярів міста Бахмута у Форумі з прав людиниУчасть школярів міста Бахмута у Форумі з прав людиниУчасть школярів міста Бахмута у Форумі з прав людини

Останні статті на сайті