Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Урядовий портал

Творча зустріч «I feel good»

Переглядів: 8990
21.11.2011 - 15:11

19 листопада в КЗ «АМНД» була проведена творча зустріч з  народним аматорським колективом  «Омела белая» та його колективами-супутниками – гуртами «А2» та «БУГбенд» під назвою «I feel good».

Колективи різні за своєю музичною стилістикою, але об’єднані оптимістичним напрямком текстів, життєстверджуючими та веселими віршами  про кохання, дружбу та взагалі - життя.

Першими на сцені з’явився гурт «БУГбенд» з незвичайним набором інструментів для рок-гурту: банджо, губна гармоніка, маленька гавайська гітара. Він одразу завоював прихильність публіки своїм проникливим блюзом.

Гурт «А2», який виступав наступним, відрізнявся кардинально іншою музикою, глибоким звучанням бас гітари, двоголосним співом та жвавими гітарними рифами.

Заключною частиною концерту став виступ гурту «Омела белая». Прихильники його творчості мали змогу почути старі улюблені пісні та насолодитися новими. Соліст гурту виступав і у ролі ведучого концерту, його дотепні жарти доповнювали дружньо-оптимістичну загальну атмосферу зустрічі.

Останні статті на сайті