Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Про створення і діяльність Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради

Переглядів: 8878
23.11.2011 - 11:01

22 листопада 2011 року на апаратній нараді виконавчого комітету Артемівської міської ради було заслухано питання «Про створення  і діяльність Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги  Артемівської міської ради».

Доповідала з цього питання Шабаліна С.В. - головний лікар комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» (призначена на посаду розпорядженням міського голови від 31.10.2011 № 262рк).

Увазі присутніх було запропоновано презентацію, надано відповіді на питання стосовно діяльності Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради.

 

Доклад до презентації

Зверніть увагу!

Докладну інформацію щодо реформування закладів охорони здоров’я на території Артемівської міської ради та відповіді на питання можна отримати під час Прямого ефіру, що відбудеться на КП «Артемівське телерадіомовлення» 23 листопада 2011року з 17.00 до 18.00.

Учасники Прямого ефіру: Блєднов В.П. -  головний лікар Артемівської ЦРЛ,  Шабаліна С.В. - головний лікар комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради» та Кравченко М.І. - кандидат на посаду головного лікаря Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги, який створюється в Артемівському районі.

Питання фахівцям можно задавати підчас Прямого ефіру за телефоном 44-08-07.

Підготовлено Артемівським міським центром здоров’я.

Останні статті на сайті