Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Професійне свято

Переглядів: 6803
08.12.2011 - 10:05

7 грудня в Артемівському міському центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування.

Зі словами привітання до присутніх звернувся міський голова Олексій Рева. Він зазначив, що утвердження Дня місцевого самоврядування у календарі професійних свят України свідчить про визнання важливої ​​ролі місцевого самоврядування у розвитку всіх сфер життєдіяльності міста. Олексій Олександрович привітав депутатів міської ради та голів квартальних комітетів, присутніх на святі, відзначивши їх вагомий внесок у вирішенні повсякденних питань мешканців громади.     

Також з вітальним словом виступили помічник народного депутата України Сергія Клюєва Сергій Мальцев та голова міської організації Партії Регіонів Олександр Шинкаренко. 

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування почесними грамотами та подяками Артемівської міської ради були нагороджені кращі працівники: спеціалісти 1-ї та 2-ї категорій, начальники відділів та управлінь. Найактивніші представники органів самоорганізації населення - голови квартальних комітетів міста Артемівська  – нагородженні цінними подарунками від Артемівської міської організації Партії Регіонів.

 Зі святом усіх присутніх привітали творчі колективи міста.

7 грудня в Артемівському міському центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування.7 грудня в Артемівському міському центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування.7 грудня в Артемівському міському центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування.7 грудня в Артемівському міському центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування.7 грудня в Артемівському міському центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування.7 грудня в Артемівському міському центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню місцевого самоврядування.