Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Хай луна по Україні, що ми разом, ми – єдині!»

Переглядів: 8541
25.01.2012 - 13:03

Хай луна по Україні, що ми разом, ми – єдині!» - під такою назвою пройшла святкова програма для молоді до Дня Соборності та Свободи України. Зі святом всіх привітали голова фракції Партії регіонів Олександр Григорович Шинкаренко та начальник Управління молодіжної політики Людмила Олексіївна Махничева.

Вони закликали бути дружними, об’єднуватись для добрих справ, щоб подолати всі незгоди та разом зробити Україну сильною державою.

Святкову концертну програму підготували творчі колективи Артемівського міського народного Дому.

Наприкінці пролунала пісня «Хай живе надія»:

Хай живе у серцях  надія,
Хай земля, хай земля радіє.
Хай печаль душі обминає
І добро всіх людей єднає...

Після цих слів учасники концерту та всі присутні в залі взялися за руки, об’єднавши бажання зробити  нашу країну більш дружньою та сильною.

«Хай луна по Україні, що ми разом, ми – єдині!» - під такою назвою пройшла святкова програма для молоді до Дня Соборності та Свободи України. «Хай луна по Україні, що ми разом, ми – єдині!» - під такою назвою пройшла святкова програма для молоді до Дня Соборності та Свободи України. «Хай луна по Україні, що ми разом, ми – єдині!» - під такою назвою пройшла святкова програма для молоді до Дня Соборності та Свободи України. «Хай луна по Україні, що ми разом, ми – єдині!» - під такою назвою пройшла святкова програма для молоді до Дня Соборності та Свободи України. «Хай луна по Україні, що ми разом, ми – єдині!» - під такою назвою пройшла святкова програма для молоді до Дня Соборності та Свободи України. «Хай луна по Україні, що ми разом, ми – єдині!» - під такою назвою пройшла святкова програма для молоді до Дня Соборності та Свободи України.

Останні статті на сайті