Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відкриття меблевої фабрики в місті Артемівську під брендом Bellona

Переглядів: 8495
14.03.2012 - 11:46

13 березня 2012 року о 14.30 в місті Артемівську відбулося урочисте відкриття меблевої фабрики компанії Boydak Dis Ticaret, що входить в Boydak Holding (Туреччина) під брендом Bellona.

На відкриті були присутні Артемівський міський голова Олексій Рева, генеральний керівник Boydak Holding Бекір Бойдак, генеральний директор Boydak Dis Ticaret Мурат Боздак, секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, депутати Артемівської міської ради, головний лікар дитячої лікарні Світлана Мельникова,  головний лікар комунального закладу охорони здоров'я «Центр первинної медичної (медико – санітарної) допомоги Артемівської міської ради» Світлана Шабаліна, керівники підприємств міста, засоби масової інформації.

Усім присутнім презентували першу в Україні автоматизовану лінію з виробництва матраців, яка вже функціонує на фабриці. Незабаром будуть запущені лінії з виробництва ліжок та м`яких меблів.

Головний офіс компанії ТОВ "Беллона Україна" також знаходиться в м. Артемівську, Донецької області. В місті працює фірмовий салон-магазин, в якому покупці можуть побачити обрану модель в теперішньому вигляді.

Компанія Bellona є лідером брендів в компанії Boydak Holding, поставляє свою продукцію в 39 країн світу і є одним з найбільших виробників меблів в Європі. Компанія Bellona впроваджує передові інноваційні технології в системі організації виробництва, продажу та після продажного обслуговування.

Загальний обсяг інвестицій у відкриття заводу Bellona склав понад 6 млн. євро. У 2011 році було створено 90 робочих місць, а до кінця 2012 року керівництво меблевої фабрики планує створити ще 210.

«Завдяки цьому проекту понад 200 артемівців отримають нові робочі місця, бюджет міста отримає гідні податки», - наголосив міський голова Олексій Рева. Керівництву компанії були висловлені слова вдячності за участь в Соціальному проекті міста, за допомогу в придбанні меблів для дитячої лікарні та поліклініки.

13 березня 2012 року о 14.30 в місті Артемівську відбулося урочисте відкриття меблевої фабрики компанії Boydak Dis Ticaret, що входить в Boydak Holding (Туреччина) під брендом Bellona. 13 березня 2012 року о 14.30 в місті Артемівську відбулося урочисте відкриття меблевої фабрики компанії Boydak Dis Ticaret, що входить в Boydak Holding (Туреччина) під брендом Bellona.