Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

Національний екологічний форум «Екологія промислового регіону»

Переглядів: 8648
29.03.2012 - 06:14

Згідно з Розпорядженням Кабінету міністрів України від 18 січня 2012 року № 25-р «Про затвердження переліку виставок і ярмарків, що проводитимуться в Україні у 2012 році, яким надається статус міжнародних та національних», розпочато підготовку Національного екологічного форуму «ЕКОЛОГІЯ ПРОМИСЛОВОГО РЕГІОНУ», що проходитиме 23 – 24 травня 2012 року в м. Донецьку у спеціалізованому виставочному центрі «ЕКСПОДОНБАС» (вул. Челюскінців, 189-в).

Організаторами заходу є Донецька обласна державна адміністрація, Донецька обласна рада та Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Донецькій області.

Метою форуму є зміцнення партнерства органів місцевого самоврядування, науки, освіти, бізнесу, громадських організацій для поліпшення стану навколишнього середовища, створення еколого-економічних умов для збалансованого (сталого) розвитку регіону, умов для впровадження сучасних технологій в сфері охорони навколишнього природного середовища та раціонального використання природних ресурсів, розширення міжнародного співробітництва та науково-виробничої кооперації у сфері енерго та ресурсозбереження, сприяння збереженню біологічного і ландшафтного різноманіття, поширення території природно-заповідного фонду у регіоні, екологічне виховання, сприяння діяльності громадсько-екологічних рухів.

Програмою форуму передбачено проведення науково-практичної конференції «Інвестиції в екологію – гарантія безпеки території» та роботу секцій: «Промислова екологія», «Управління в сфері поводження з відходами», «Питання збереження водних ресурсів», «Збереження біорізноманіття, заповідної справи, екологічне виховання та наука».

Однією з важливих складових Екологічного форуму є виставка «Екологія - 2012» де будуть представлені науково-технічні дослідження і розробки по вирішенню екологічних проблем техногенно напруженого регіону.

За підсумками роботи Екологічного форуму будуть видані збірки доповідей та офіційних документів.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в роботі Екологічного форуму.

Додаткова інформація за телефонами: (062) 340 00 23 (Натрус С.П.), (062) 340 00 72 (Сальніков В.В.), (062) 381 15 46 (Задорожна М.Г.)  та на сайті www.ecodon.org.ua

Останні статті на сайті