Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Верховна рада України

«Тиждень для випускників початкової ланки «Ми йдемо у 5 клас»

Переглядів: 8639
28.04.2012 - 09:42

Перехід учнів з початкової в середню ланку школи - одна з педагогічно найбільш складних проблем, а період адаптації в 5-му класі - один з найважчих періодів шкільного навчання.

Організація роботи з наступності починається ще в початковій школі. Скоротити перехідний період, пом'якшити пов'язані з ним фактори негативного характеру допомагає тиждень для випускників початкової ланки «Ми йдемо у 5 клас», який проходив в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18 наприкінці квітня.

У вчителів, які будуть працювати в 5 класах, була можливість познайомитися з учнями, з рівнем їх готовності до навчання в середній школі. В межах тижня були проведені відкриті уроки, заняття гуртка розвиваючого навчання з використанням комп’ютерних технологій, виховні заходи тощо. Творчі роботи випускників початкової школи презентувалися на тематичній виставці з теми «Збережемо планету Земля». Одночасно працювала виставка «Світ очима дітей», на якій були представлені роботи учнів, які відвідують заняття Школи мистецтв на базі школи.  

Багато теплих слів від педагогів середньої ланки, батьків, адміністрації почули    учні    4-х    класів   та їх вчителі: Н.І.Северин, О.В. Петриченко, Л.А. Шишацька, В.Ю.Жабко.

Скоротити перехідний період, пом'якшити пов'язані з ним фактори негативного характеру допомагає тиждень для випускників початкової ланки «Ми йдемо у 5 клас», який проходив в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18 наприкінці квітня. Скоротити перехідний період, пом'якшити пов'язані з ним фактори негативного характеру допомагає тиждень для випускників початкової ланки «Ми йдемо у 5 клас», який проходив в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18 наприкінці квітня. Скоротити перехідний період, пом'якшити пов'язані з ним фактори негативного характеру допомагає тиждень для випускників початкової ланки «Ми йдемо у 5 клас», який проходив в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18 наприкінці квітня. Скоротити перехідний період, пом'якшити пов'язані з ним фактори негативного характеру допомагає тиждень для випускників початкової ланки «Ми йдемо у 5 клас», який проходив в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18 наприкінці квітня.