Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Привітання міського голови

Переглядів: 5698
23.08.2012 - 10:48

Шановні артемівці!

Сердечно вітаю Вас із національними святами - Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Державний Прапор України є уособленням нашої національної єдності, честі та гідності. Під ним ми будуємо країну, засновану на демократичних цінностях, досягаємо суспільних, мистецьких і спортивних звершень, перемагаємо на міжнародних конкурсах та змаганнях.

Мить, коли піднімається Державний Прапор України, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю. Синьо-жовтий прапор є тим об'єднуючим символом, що незалежно від національності, мови спілкування, віри чи конфесії гуртує нас в одне ціле - Український народ.

21 серпня 1991 року на політичній карті світу з’явилася нова держава – Україна. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Чимало вже зроблено за 21 рік існування незалежної України: ми маємо свою Конституцію, визнані в світі як суб’єкти міжнародного права, але найголовніше – ми маємо спільне бажання побудувати вільну демократичну європейську державу.

Дорогі співвітчизники!

Від усієї душі зичу Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а наша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

 

Олексій Рева,
міський голова