Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

1 вересня – День знань!

Переглядів: 6657
03.09.2012 - 13:57

1 вересня по всій Україні відзначався День знань. Перший дзвоник сповістив про початок нового навчального року. 7939 артемівських школярів приступили до навчання, з них 854 першокласники, які вперше переступили поріг школи. Саме перед ними відкрилася нова сторінка великої Книги Знань. У цей день маленькі школярі отримали пам’ятні подарунки від Артемівської міської ради та Донецької обласної державної адміністрації.

В усіх навчальних закладах відбулися урочисті лінійки, на яких зібралися учні, батьки, вчителі та гості.

Цього дня до Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 4 завітали  Рева О.О., міський голова, та Рубцова М.А., начальник відділу освіти, які привітали присутніх з початком навчального року. Олексій Олександрович зауважив, що завдяки зусиллям громади школа стала більш сучасною. Марина Анатоліївна побажала учням нових горизонтів у пізнанні світу і себе, учителям - натхнення, творчості, нових досягнень на педагогічній ниві.

Цікавими і незвичайними подарунками здивували школярів їх улюблені герої мультфільму «Маша і Ведмідь», які завітали на святкову лінійку. Випускники школи передали першокласникам кульки мрій, які звилися в небо під звуки першого дзвоника.

У цьому році  для школярів міста після першого дзвоника та першого уроку

позашкільні навчальні заклади організували різноманітні та цікаві заходи.

Так «День науки та техніки» на базі ЗОШ №5 провів міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва. Для учнів та батьків гуртківці, використовуючи різну техніку (декупаж, квілінг, пап’є-маше), представили на виставці свої творчі наробки: театральні маски, квіти, картини, іграшки тощо.

Справжній політ радіокерованих моделей літаків та ракет змогли побачити учні на шкільному стадіоні ЗОШ №5, який організували керівники гуртків Глечиков А.М. та Тарасов І.М.

Міський центр дітей та юнацтва в цей день зустрічав школярів концертною програмою, до якої увійшли найкращі номери учасників хореографічної та вокальної студій. Присутні цього свята потрапили у світ чарівної казки, творчості, таланту та фантазії.

Для 70 учнів навчальних закладів №№2,12,18,24, школи-інтернат №1 та їх батьків гуртківці Центру туризму, краєзнавства та екскурсій провели свято Першого дзвоника в районі Північного ставка з метою популяризації та подальшого розвитку дитячо-юнацького туризму в нашому місті.  

Присутні стали активними учасниками конкурсів, змагань, катання на байдарках. Після завершення усіх видів змагань діти скуштували справжню польову кашу – куліш.

Перший дзвоник пролунав… Розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень.

7939 артемівських школярів приступили до навчання, з них 854 першокласники, які вперше переступили поріг школи.В усіх навчальних закладах відбулися урочисті лінійки, на яких зібралися учні, батьки, вчителі та гості. У цьому році  для школярів міста після першого дзвоника та першого уроку позашкільні навчальні заклади організували різноманітні та цікаві заходи.«День науки та техніки» на базі ЗОШ №5 провів міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва. У цьому році  для школярів міста після першого дзвоника та першого уроку позашкільні навчальні заклади організували різноманітні та цікаві заходи.У цьому році  для школярів міста після першого дзвоника та першого уроку позашкільні навчальні заклади організували різноманітні та цікаві заходи.У цьому році  для школярів міста після першого дзвоника та першого уроку позашкільні навчальні заклади організували різноманітні та цікаві заходи.У цьому році  для школярів міста після першого дзвоника та першого уроку позашкільні навчальні заклади організували різноманітні та цікаві заходи.У цьому році  для школярів міста після першого дзвоника та першого уроку позашкільні навчальні заклади організували різноманітні та цікаві заходи.У цьому році  для школярів міста після першого дзвоника та першого уроку позашкільні навчальні заклади організували різноманітні та цікаві заходи.

Останні статті на сайті