Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відкриття амбулаторії №6 та харчоблоку Артемівської дитячої лікарні

Переглядів: 6129
12.09.2012 - 07:25

11 вересня в м. Артемівську відбулося урочисте відкриття амбулаторії №6 по вул. Горького, 47. 

Ремонт амбулаторії проведений в рамках стратегії розвитку міської  галузі охорони здоров'я, сформованої в 2005 році, щоб вирішити завдання якості та доступності медичних послуг.

У заході взяли участь міський голова Олексій Рева, заступник голови - начальник головного управління охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації Олена Петряєва, заступники міського голови, депутати Артемівської міської ради, головний лікар Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради Світлана Шабаліна, ЗМІ та мешканці міста.

«Проект об'єднав 169 учасників за чотири місяці роботи, і тут вкладено не тільки 900 тисяч гривень, але й душа і серце всіх причетних та небайдужих людей, - наголосив міський голова Олексій Рева. - І цю традицію ми будемо продовжувати: у нас таких амбулаторій вісім і за 1,5 року ми всі їх відремонтуємо, а з 1 жовтня почнемо ремонт амбулаторії по вул. Чайковського».

Заступник голови - начальник головного управління охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації Олена Петряєва зазначила: «Сьогоднішня подія в Артемівську - це реалізація державної політики зі структурного перетворення охорони здоров'я. В амбулаторії медсестра і лікар вперше зустрінуться з пацієнтом, тому створення комфортних умов як для медпрацівників, так і для населення - це виконання завдання доступності, своєчасності та якості медичної допомоги». Не обійшлося без подарунків: Олена Петряєва пообіцяла установі не тільки нове обладнання, але і службову «Ладу-Ниву».

За сприяння в розвитку охорони здоров'я подякувала міському голові головний лікар Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Артемівської міської ради Світлана Шабаліна, яка підкреслила, що нова амбулаторія створить не тільки комфортні умови, а й наблизить їх до пацієнта.

Цей день також став визначним для Артемівської дитячої лікарні, де відбулося відкриття харчоблоку після капітального ремонту.

У заході взяли участь міський голова Олексій Рева, заступники міського голови, депутати Артемівської міської ради, головний лікар Артемівської дитячої лікарні Світлана Мельнікова,ЗМІ та батьки маленьких пацієнтів.

Розвиток дитячої охорони здоров'я є одним з пріоритетних напрямків соціальної політики Артемівська. Так у травні 2009 року було прийнято рішення про капітальний ремонт дитячої лікарні.

У квітні 2012 р. були розпочаті ремонтні роботи з капітального ремонту харчоблоку, в ході яких у відповідності з міжнародними стандартами, в приміщенні харчоблоку були замінені вікна і двері, системи опалення, водопостачання, каналізації та електрики, для забезпечення водою - встановлена насосна станція та резервуар на 1000 л. На харчоблоці з'явилася нові меблі та технологічне обладнання.

Завдяки спільним зусиллям 155 суб'єктів підприємницької діяльності та підприємств міста був виконаний капітальний ремонт харчоблоку на суму 614,5 тис. грн, з них для придбання технологічного обладнання з міського бюджету було виділено 97,5 тис. грн.

Міський голова Олексій Рева побажав «здоров'я дітям, благополуччя батькам, людям, які будуть працювати на харчоблоці - вкладаючи свою любов, готувати смачну і корисну їжу для швидкого одужання маленьких пацієнтів».

Foto_003Foto_009Foto_011Foto_017Foto_025Foto_034Foto_039Foto_041Foto_046Foto_047Foto_052Foto_055Foto_056Foto_057Foto_062Foto_065Foto_083Foto_089Foto_123Foto_091Foto_102Foto_117Foto_120Foto_124Foto_125Foto_127Foto_129Foto_134Foto_135Foto_136Foto_137Foto_142Foto_146

Останні статті на сайті