Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Донецька обласна рада

Нові комп’ютери в подарунок школам

Переглядів: 6474
19.09.2012 - 06:18

17 вересня 2012 року на стройовому плацу в Донецькому ліцеї  з посиленою військово-фізичною підготовкою  відбувся урочистий захід вручення головою Донецької облдержадміністрації  Шишацьким А.В.  навчальних комп’ютерних комплексів, придбаних  у рамках міжурядової угоди України та Китайської народної республіки.

У цьому заході прийняла участь і делегація загальноосвітніх  шкіл відділу освіти Артемівської  міської ради. До складу делегації увійшли учні шкіл №№10,15,18 разом з директорами Говорун Р.А., Суковою С.П., Тиріновою Л.В. Очолили делегацію міста заступник міського голови Петриєнко Т.В., начальник відділу освіти Рубцова М.А.

Із рук  голови Донецької облдержадміністрації  Шишацького А.В.  школи №№10,15,18 отримали 45 комп’ютерів (по 15 одиниць на кожний навчальний заклад). Всього в рамках міжурядової угоди Донецька область отримала 1545 одиниць комп’ютерної техніки. Начальник управління освіти і науки Донецької облдержадміністрації  Соловйов Ю.І. від усіх присутніх школярів та педагогів висловив слова щирої подяки за покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів міст і районів області.

IMG_0068IMG_0074IMG_0075IMG_0077