Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Презедент України

Семінар «Підготовка проекта» Конкурсу грантів – 2013 «Разом зробимо життя краще»

Переглядів: 6519
26.11.2012 - 12:20

23 листопада в м. Артемівську відбувся семінар «Підготовка проекта» Конкурсу грантів – 2013 «Разом зробимо життя краще».

У заході взяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, представники Центру законодавчих ініціатив, депутати Артемівської міської ради, голови ОСББ та квартальних комітетів міста, громадські організації м. Артемівська, працівники відділу освіти та охорони здоров’я Артемівської міської ради, ініціативні групи громадян та засоби масової інформації.

Під час семінару Юлія Коваленко, представник Центру законодавчих ініціатив, ознайомила присутніх з Положенням про порядок проведення Конкурсу грантів – 2013 та розповіла про оформлення проектних заявок та терміни їх подачі.

З 1 грудня 2012 року до 30 січня 2013 року в організаційному відділі Артемівської міської ради буде проводитися прийом проектних заявок ініціативних груп громадян на участь в Конкурсі грантів – 2013.

Згідно плану проведення Конкурсу в лютому місяці відбудеться захист проектів, а в березні 2013 року буде об’явлено переможців.