Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики

Переглядів: 7226
15.04.2013 - 08:47

З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики.

За нагороди боролися близько 300 учасників з 19 областей України.

Відкривала Чемпіонат легенда художньої гімнастики заслужений тренер СРСР і України, герой України, президент Федерації гімнастики України Альбіна Дерюгіна.

«Художня гімнастика - це сила, мужність і грація. Сьогодні здійснюється зміна поколінь - йде відбір учасниць на юнацький Чемпіонат Європи. Будь ласка, виступайте сміливо, впевнено, боріться за всі свої знання та вміння, в подяку тренерам, які вклали в вас величезну працю», - звернулася до учасниць знаменитий тренер Альбіна Дерюгіна.
Президент Федерації подякувала приймаючу сторону. Відзначила, що до наступного Чемпіонату в Артемівську хотіла б зустріти міську команду з художньої гімнастики.

«Впевнена, ці змагання стануть поштовхом до розвитку художньої гімнастики в нашому місті, а також стимулюватимуть молодь до занять фізкультурою і спортом», - наголосила Тетяна Пєтриєнко, заступник голови м. Артемівська.

Також на відкриті Чемпіонату усіх учасників привітали: заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Тамара Лук'янчук, , начальник управління з питань фізичної культури та спорту Донецької обласної державної адміністрації Віктор Кірбаба, державний тренер з художньої гімнастики Світлана Євенко, головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Ірина Клименко.

Після тривалих трьох  днів  яскравих змагань  у загальнокомандному заліку перше місце зайняла збірна Києва, друге - Криму, а третє - Донецька, яка, за словами журі, виступила рівно і добре підібрала гімнасток.

У фінальних групових вправах «П'ять обручів» кращою стала перша команда Автономної Республіки Крим, а абсолютною переможницею  чемпіонату стала Елеонора Романова – чотирнадцятирічна спортсменка, яка тренується в Школі Дерюгіних. Для неї ця перемога стала путівкою на Чемпіонат Європи.

Альбіна Дерюгіна подякувала керівництву міста і колективу, який допоміг організувати змагання в легкоатлетичному манежі.
«Рідко де зустрінеш таке обслуговування тренерсько-викладацького складу. Вони доклали всіх зусиль, щоб провести Чемпіонат на високому рівні », - зазначила вона.

Після фінальних виступів  призерів у різних видах змагань нагородили медалями.

З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики. З 12 по 14 квітня на базі спортивного комплексу «Металург» в м. Артемівську пройшов чемпіонат України серед юніорів з художньої гімнастики.