Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Визначні події

Переглядів: 3732
13.05.2013 - 10:33

8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.

У заході взяли участь голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький, заступники голови Вадим Фомін та Тамара Лук`янчук, керівники міст і районів Донеччини, представники ветеранських і громадських організацій регіону.

У ході заходу представники духовенства відслужили поминальну літію, по закінченню якої пам'ять загиблих воїнів було вшановано учасниками мітингу хвилиною мовчання.

Звертаючись до ветеранів, Андрій Шишацький подякував їм за активну громадянську позицію, яку вони займають, незважаючи на свій похилий вік. Голова Донецької облдержадміністрації також висловив подяку людям, завдяки подвигу яких ми маємо сьогодні найцінніше - свободу і мирне небо над головою, за ту роль, яку вони сьогодні займають у вихованні молодого покоління.

У свою чергу, виступаючи від імені учасників Великої Вітчизняної війни, учасник бойових дій, гвардії полковник у відставці Микола Вольвач подякував центральні та регіональні органи влади за турботу, яка сьогодні проявляється державою по відношенню до ветеранів.

По завершенню урочистого мітингу його учасники поклали квіти до меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни.

8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.8 травня 2013 року делегація ветеранів Великої Вітчизняної війни з міста Артемівськ взяла участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці Перемоги над фашизмом в м. Святогірську біля меморіалу жертвам Великої Вітчизняної війни на горі Артема.

Останні статті на сайті