Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Презедент України

Презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ»

Переглядів: 6317
31.07.2013 - 13:08

30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.

В заході взяли участь перший заступник міського голови Тетяна Савченко, заступник голови Донецької обласної ради Олександр Кравцов, в. о. начальника головного управління регіонального розвитку, залучення інвестицій і зовнішньоекономічних відносин Донецької облдержадміністрації Олена Веровець та начальник управління з питань ефективного використання енергоресурсів Донецької облдержадміністрації Юлія Чикунова.

Наталія Денисенко, голова громадської організації «Летавиця», презентувала усім присутнім питання «Від ідеї – до практичної реалізації».

З питання «Про проектний підхід. Подальший розвиток. Пілотні інвестиції» виступила керівник проекту «Зелене майбутнє промислових міст України» Наталія Єрьоменко.

Головний архітектор міста Леонід Семченков показав, як на практиці реалізувалася концепція еко-клумби з штучним рельєфом під кутом нахилу до горизонту вісім градусів, для максимального використання сонячної енергії.

По доріжках у вигляді кам'яного струмка можна ходити.
Поєднання каменів і польових рослин прекрасно вписується в ідею еко-клумби. Пірамідальні туї з'явилися на клумбі не випадково. Як розповів Леонід Семченков, ці рослини мають іонопоглинаючий ефект, що дуже важливо для вулиці Горбатова, де при русі автомобілів створюється багато негативних іонів.

Основні засоби, які вклали у створення клумби, отримані від фінського гранту, вклали в матеріали та очищення клумби від старих чагарників. 43 тисячі гривень перерахували на рахунок основного підрядника - КП «Флора».

«На дні клуби вилита монолітна чаша з 21 кубометра бетону для затримки вологи. Грунт видалили на глибину 90 см, так як він в основі своїй складався з будівельного сміття, і завезли 140 кубометрів чорнозему. Видалення старого чагарнику проводили за допомогою трактора тому, що прибрати кореневу подушку снігового ягідника вручну, не вдалося», - говорить директор «Флори» Вадим Гукежев.

«Клумба - це живий макет для подальшого розвитку, живий організм. Можливо, через деякий час на клумбі з'являться альпійські луки», - заявив Леонід Семченков.

30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.30 липня 2013 року в м. Артемівську відбулася презентація пілотного міні-проекту «Створення еко-бульвару в місті Артемівськ» в межах проекту «Зелене майбутнє промислових міст Донецької області» за підтримки Посольства Фінляндії в Україні.

Останні статті на сайті