Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 165 гостей.

Донецька обласна рада

День Незалежності України

Переглядів: 3717
27.08.2013 - 10:32

23 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України.

Відкрив захід міський голова Олексій Рева, який привітав усіх присутніх зі святом: «Досягнення Україною реальної незалежності та її залучення до міжнародної спільноти створили якісно нову ситуацію для розвитку української нації. Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного і культурного розвитку нашої держави. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова "свобода", "право вибору", "демократичні цінності"- не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава росте, відкриває длясебе нові можливості та перспективи. Тому День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень». Побажав усім присутнім здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх справах.  

Міський голова Олексій Рева  урочисто вручив шістнадцятирічним  юнакам  паспорта  громадянина  України.

Також у заході взяли участь голова міської організації Партії Регіонів Олександр Шинкаренко, помічник народного депутата України Сергія Клюєва   Сергій Мальцев, представники органів місцевого самоврядування, організацій, установ міста, представники політичних партій та громадських об’єднань, молодь та ЗМІ.

Творчими колективами міста була підготовлена концертно-розважальна програма.

23 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України. 23 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України. 23 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України. 23 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України. 23 серпня 2013 року в Артемівському міському Центрі культури та дозвілля відбулися урочисті збори, присвячені Дню незалежності України.