Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Спортивні майданчики зі штучним покриттям необхідно підтримувати у належному стані

Переглядів: 4901
10.09.2013 - 11:02

На цьому наголосив Андрій ШИШАЦЬКИЙ сьогодні під час прес-конференції, присвяченої популяризації здоровогоспособу життя. Губернатор зазначив, що є неприпустимим, коли нещодавно побудовані майданчики стають непридатними для користування.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що регіональна влада буде послідовно реалізовувати соціальні ініціативи Президента України, щодо створювання  належнихумов для зайняття спортом. Особливо, вважає губернатор, потрібно активізувати роботу зі створення майданчиків зі штучним покриттям, де фізкультурою могли б займатися діти.

Разом з тим, стан деяких з них, відкритих зовсім нещодавно, викликає занепокоєння очільника регіону.

- Я сам часто виїжджаю у школи та інтернати регіону та все бачу. Є багато майданчиків, що простояли лише декілька років та вже потребують серйозного ремонту або заміни. В той же час є і старі споруди, які добре зберігаються, - сказав Андрій ШИШАЦЬКИЙ. Губернатор зазначив, що стан майданчиків залежить у першу чергу від керівників навчальних закладів.

Очільник області сказав, що там, де спортивні споруди зі штучним покриттям вийшли з ладу – вони ремонтуватимуться. Разом з тим, регіональна влада продовжить роботу з будівництва нових майданчиків.

Андрій ШИШАЦЬКИЙ запевнив, що питання створення належних умов для занять фізичною культурою та спортом буде вирішуватися комплексно для того, щоб спортивне  життя області динамічно розвивалося і в подальшому.

Останні статті на сайті