Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Презедент України

Презентація гранту «Країна фантазій»

Переглядів: 3462
11.09.2013 - 05:46

У рамках реалізації ініціатив Президента України Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем», 10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»

Секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, від імені народного депутата України Сергія Клюєва привітала мешканців вулиці, подякувала ініціативну групу за реалізований грант та  подарувала дитячі іграшки.

У святковому заході також взяв участь депутат Артемівської міської ради Валерій Бойко, який  безпосередньо допомагав в реалізації проекту, допоміг у розчистці майданчику, завозив пісок. Він  привітав молодих матусь з народженням малюків у 2013 році і наголосив: «Це ваш «резерв», який у скорому часі буде бавитися на новому дитячому майданчику»,-  та  подарував  дітям  іграшки.

Урочисто перерізали стрічку секретар Артемівської міської ради,депутат і голова ініціативної групи – Юлія  Куліковська  та діти.

Наприкінці  свята усіх дітей пригостили  солодощами. 

10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»10 вересня 2013 року в м. Артемівську на території  квартального комітету № 15 на вулиці  Котовського  відбулася презентація гранту «Країна  фантазій»