Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Свято мікрорайону

Переглядів: 4391
12.09.2013 - 07:49

У рамках реалізації ініціатив Президента України Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем», 11 вересня 2013 року в м. Артемівську в актовому залі  загальноосвітньої школи № 5 відбулося свято мікрорайону.

У святковому заході взяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, депутат Артемівської міської ради Олександр Шинкаренко які привітали усіх присутніх з 70 –й річницею визволення Артемівська від німецько – фашистських загарбників, святом міста Артемівськ  та  вручили  подарунки  ветеранам  Великої  Вітчизняної  війни  довгожителям мікрорайону.

Голова комітету мікрорайону «Центральний» - Людмила Пляшечник,  вручила таблички «Будинок зразкового утримання», мешканцям мікрорайону, які дбають про свої домівки та вносять свій вклад у благоустрій території міста. Також вона висловила слова вдячності депутатам Артемівської міської ради: Олександру Шинкаренку, Андрію Корочанському, Валерію Слєсареву  та директору школи Валентині Ночовці за допомогу в організації  свята.

Культурно - розважальну програму підготували творчі колективи загальноосвітньої школи  № 5.

11 вересня 2013 року в м. Артемівську в актовому залі  загальноосвітньої школи № 5 відбулося свято мікрорайону.11 вересня 2013 року в м. Артемівську в актовому залі  загальноосвітньої школи № 5 відбулося свято мікрорайону.11 вересня 2013 року в м. Артемівську в актовому залі  загальноосвітньої школи № 5 відбулося свято мікрорайону.11 вересня 2013 року в м. Артемівську в актовому залі  загальноосвітньої школи № 5 відбулося свято мікрорайону.11 вересня 2013 року в м. Артемівську в актовому залі  загальноосвітньої школи № 5 відбулося свято мікрорайону.