Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 136 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Влада робить все можливе, аби в дитячих садках не було нестачі місць, - Тамара ЛУК'ЯНЧУК

Переглядів: 4418
27.09.2013 - 06:44

Про те, як у регіоні створюються нові місця в дошкільних навчальних закладах, віце-губернатор розповіла в ефірі програми «Питання влади» на телеканалі «Донбас».

Зокрема, заступник глави регіону говорила про перспективи розвитку дошкільної освіти в маленьких містах і сільській місцевості, у тому числі про створення додаткових місць у дитячих садках. Вона підкреслила, що успішне функціонування дитячих дошкільних установ, їх розвиток - одне з основних завдань влади.

- Зараз в Донецькій області успішно реалізується державна програма «Діти - майбутнє України». Основні її положення базуються в соціальних ініціативах Президента України Віктора ЯНУКОВИЧА, за якими розвиток дошкільної освіти є одним з пріоритетних напрямів державної політики, - зазначила Тамара ЛУК'ЯНЧУК .

Зараз у регіоні працюють 1158 дошкільних навчальних закладів. За останні чотири роки кількість дітей тут збільшилась майже на 19 тисяч. Збільшення контингенту дітей здійснюється шляхом створення додаткових місць. Так, до кінця поточного року в дитячих садках регіону буде відкрито 2510 додаткових місць, а на сьогоднішній день відкрито вже 800.

Останні статті на сайті