Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів в м. Артемівську

Переглядів: 5024
27.09.2013 - 11:30

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти 26 вересня 2013 року у відділі освіти Артемівської міської ради відбулася нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів.

Перед початком заходу начальник відділу освіти Марина Рубцова привітала присутніх з Днем дошкілля та відзначила керівників ДНЗ, педагогічний стаж яких становить 45, 30, 25, 15 років.

В ході зустрічі були розглянуті питання виконання Програми соціально-економічного розвитку закладів освіти за 9 місяців 2013 року. Головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак зробила ґрунтовний аналіз мережі дошкільних установ міста у поточному році та проінформувала про реорганізацію загальномасової групи в санаторну в дошкільній установі № 58 та про те, що за рішенням виконавчого комітету Соледарської міської ради відкрито  логопедичну групу на базі ДНЗ №17.

 Наприкінці наради спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти Вікторія Рязанцева зупинилася на пріоритетних завданнях діяльності дошкільних навчальних закладів у 2013-2014 навчальному році щодо оптимізації мережі ДНЗ через використання альтернативних форм роботи педагогічних колективів.

Останні статті на сайті