Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Артемівські педагоги-дошкільники - учасники засідання обласної школи новаторства

Переглядів: 5299
27.09.2013 - 11:40

На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти та в рамках проведення Тижня дошкілля педагоги-дошкільники відділу освіти Артемівської міської ради взяли участь у третьому засіданні обласної  школи новаторства керівних і педагогічних працівників дошкільної освіти на базі Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Учасниками засідання було 45 педагогів із різних міст Донецької області. Тема засідання - «Інновації в освітньо-виховній роботі дошкільних навчальних закладів».

Що є більш важливим у роботі ДНЗ: збереження дитячої субкультури чи формування цілісної, реалістичної  картини світу, основ світогляду? Яка модель організації освітнього процесу в дошкільному закладі найбільш сучасна та ефективна? Ці та інші питання обговорювалися  учасниками засідання.

З ініціативи та за безпосередньої участі педагогів-новаторів з дошкільної освіти м. Артемівська під керівництвом методиста міського відділу освіти Ірини Нікітіної, засідання проводилося у формі ток-шоу «Крапка над «І». Досвідом інноваційної діяльності поділилися і педагоги з міст Дзержинська та Краматорська. Серед експертів виступила вихователь-методист дошкільного закладу №52 «Райдуга» відділу освіти Артемівської міської ради Валентина Ошерова, яка висвітлила сучасні підходи до організації ігрової діяльності дітей в ДНЗ. Також було проаналізовано відеоролики вихователя-методиста дошкільного навчального закладу № 25 Олександри Татаренко та «колаж педагогічного досвіду» педколективу дитсадка  № 25 «Дзвіночок»  щодо оновлення змісту та форм роботи з сучасними дошкільниками.

Проректор з науково-педагогічної роботи Донецького ОІППО Лідія Чернікова наприкінці засідання надала високу оцінку проведеному заходу, привітала всіх його учасників з Днем дошкілля та побажала  їм професійного росту, нових звершень і перемог.

Артемівські педагоги-дошкільники - учасники засідання  обласної  школи новаторства .