Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Перевибори

Переглядів: 3191
30.09.2013 - 08:16

У рамках реалізації соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича «Сильне самоврядування - вирішення повсякденних проблем», 28 вересня 2013 року у м. Артемівську на території квартального комітету № 15 відбулися збори з обрання голови комітету мікрорайону. 

На зборах були присутні начальник організаційного відділу Артемівської міської ради Тетяна Чернікова , голова комітету мікрорайону «Центральний » Людмила Пляшечник , секретар комітету мікрорайону Любов Губа і жителі кварталу.
Тетяна Чернікова подякувала мешканців кварталу за реалізований грант з облаштування дитячого майданчика по вулиці Котовського і повідомила про те, що за станом здоров'я голова квартального комітету - Лілія Миколаївна Заїченко,  не може виконувати обов'язки голови квартального комітету і потрібно  провести перевибори. Також подякувала Лілію Миколаївну за її багаторічну роботу на посаді голови квартального комітету № 15 та вручила пам'ятний подарунок.

На посаду голови квартального комітету № 15 жителями кварталу було запропоновано дві кандидатури і таємним голосуванням було обрано Куликовську Юлію, яка у свою чергу подякувала присутнім за виявлену довіру і запропонувала кандидатів у квартальний комітет .

Foto0079Перевибори Перевибори Перевибори Перевибори