Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«Один день з життя дитсадка» показували малята ДНЗ №№ 40 та 47 м. Артемівська

Переглядів: 4285
01.10.2013 - 13:08

27 вересня 2013 року в нашій країні відмічався День дошкілля. Мета цього свята — привернути увагу різних верств населення до дошкільної ланки освіти, об’єднати педагогів-дошкільників, показати їх творчий потенціал, підвищити педагогічний досвід батьків. На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо забезпечення доступу кожної дитини до дошкільної освіти в цьому році в ДНЗ № 47 «Оленка» свято відзначалося протягом тижня. 

Були оформлені стендові газети та листівки-привітання працівникам закладу, виготовлені альбоми «Мій малюк в дошкільному закладі», організована виставка виробів дітей та їх батьків, а також малюнків на тему: «З чого починається дитсадок». Діти старшої групи «Веселка» разом з батьками поставили театральну виставу «Ріпка» на новий лад», яка викликала позитивні враження у всіх присутніх.

Крім того, на базі ДНЗ № 47 «Оленка» для працівників закладу 27 вересня проведено святкову нараду «Дошкільник - звучить гордо» та свято «Один день з життя дитсадка», в якому взяли участь ДНЗ №№ 40 і 47.

Бути вихователем - високе покликання! Саме ці слова в День дошкілля хотілося б сказати всім, хто до нього причетний.

«Один день з життя дитсадка» показували малята ДНЗ №№ 40 та 47 м. Артемівська«Один день з життя дитсадка» показували малята ДНЗ №№ 40 та 47 м. Артемівська«Один день з життя дитсадка» показували малята ДНЗ №№ 40 та 47 м. Артемівська«Один день з життя дитсадка» показували малята ДНЗ №№ 40 та 47 м. Артемівська«Один день з життя дитсадка» показували малята ДНЗ №№ 40 та 47 м. Артемівська«Один день з життя дитсадка» показували малята ДНЗ №№ 40 та 47 м. Артемівська

Останні статті на сайті