Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Верховна рада України

Зустрічі студентів з ветеранами війни, праці, збройних сил, дітей війни

Переглядів: 6384
02.10.2013 - 08:59

Згідно Соціальних Ініціатив Президента України управлінням молодіжної політики та у справах дітей спільно з навчальними закладами міста I – IV рівня акредитації з метою ушанування ветеранів війни, праці були проведені заходи, присвячені Дню похилого віку.

01.10.2013 р. відбулася зустріч викладачів – ветеранів у УІПА із студентським активом інституту під час якої відбулася Презентація книги «Історія Артемівського загально технічного факультету». Відродження авторів Берестовой А.М., Коломієць В.В. Також студенти декламували вірші лауреата премії Т.Г.Шевченко, випускника інституту Шиліна А.

Артемівське медичне училище

Студенти та викладачі Артемівського медичного училища в Міжнародний День людей похилого віку та День ветерана привітали ветеранів праці, колишніх працівників медичного училища.

 

Артемівське музичне училище імені І.Карабиця

Заступником директора з виховної роботи було організовано зустріч з ветеранами війни, труда, колишніми викладачами училища В.І. Павленко та Н.П.Козанковою. Керівниками навчальних груп підготовлено фотоматеріали на тему: «Зустріч студентської молоді з ветеранами Великої Вітчизняної Війни, труда, дітями війни».

Артемівський коледж транспортної інфраструктури

Ініціативною групою студентів Артемівського коледжу транспортної інфраструктури разом з ветеранами Збройних Сил України було організовано похід по місцям бойової слави.А також, для ветеранів було проведено святковий концерт, присвячений відзначенню Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Артемівський індустріальний технікум ДонНТУ

1 жовтня 2013 року в гуртожитку технікуму відбувся святковий захід до Дня людини похилого віку, на який були запрошені робітники гуртожитку, ветерани праці та студентська молодь.

В ході даного заходу представники старшого покоління розповіли студентам про своє дитинство, що пройшло в роки війни; про юність, що співпала з роками відновлення зруйнованого війною господарства. Студенти з великою увагою слухали розповіді старших, а потім подарували квіти і пісні під гітару.

Артемівський професійний ліцей

В групах ліцею відбулись зустрічі з членами Спілки ветеранів Великої Вітчизняної війни м.Артемівська.В бібліотеці оформлено стенд «Вони визволяли Донбас» з інформаційними матеріалами про події, пов язані з визволенням м. Артемівська та Донбасу. 

Останні статті на сайті