Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Святкування Дня працівників освіти в Артемівську

Переглядів: 4453
07.10.2013 - 13:04

Щороку на початку жовтня в більш ніж ста країнах світу відзначається День учителя. У 1994 році Указом Президента України проголошено святкування Дня працівників освіти і в нашій країні. За роки свого існування це свято стало загальнонародним, тому що в житті все починається з дитинства, дитячого садочка, школи. І щасливий той, кому на життєвому шляху зустрівся справжній Учитель, який долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

4 жовтня 2013р. в міському центрі культури та дозвілля відбулося святкування Дня працівників освіти, яке проходило під патронатом міського голови Олексія Реви, за фінансової підтримки народного депутата України Сергія Клюєва, депутата Донецької обласної ради Ордаша Дадашова та депутатів Артемівської міської ради. Олексій Рева привітав освітян з їх професійним святом і вручив кращим з них почесні грамоти та подяки Департаменту освіти і науки Донецької обласної держадміністрації, почесні грамоти Артемівської міської ради та її виконкому, а також посвідчення про присвоєння педагогічного звання «Учитель-методист» та «Старший учитель».

Молодим фахівцям, які досягли певних результатів у сфері освіти та стали переможцями міського конкурсу «Ми молоді», міський голова вручив особисті грошові премії.

В переддень свята особливо теплі вітання Олексій Рева адресував присутнім в залі ветеранам педагогічної праці, які багато років віддали справі виховання підростаючого покоління. Їх імена займають почесне місце в історії розвитку освіти Артемівська.

Зі словами подяки за розуміння проблем освітян, постійну підтримку та допомогу до міського голови звернулися начальник відділу освіти Артемівської міської ради Марина Рубцова і голова міської ради профспілки працівників освіти Міра Завертнєва і вручили йому Почесний знак Донецького обкому профспілки «За соціальне партнерство».

 У нашому місті є багато освітян, які постійно збагачують і вдосконалюють свій педагогічний досвід, створюють власну оригінальну систему навчання і виховання. Саме таких педагогів начальник відділу освіти Марина Рубцова нагородила грамотами та вручила посвідчення про присвоєння педагогічного звання «Учитель-методист» та «Старший учитель».

Привітали педагогів зі святом депутат Донецької обласної ради Сергій Мальцев,  голова  міської організації Партії регіонів Олександр Шинкаренко, помічник депутата Артемівської міської ради Миколи Ятченко Валентина Долинська і голова міської ради профспілки працівників освіти Міра Завертнєва.

Гарний настрій та тепло своїх сердець освітянам на протязі святкового заходу дарували творчі колективи навчальних закладів та закладів культури міста Артемівська.

Святкування Дня працівників освіти в АртемівськуСвяткування Дня працівників освіти в АртемівськуСвяткування Дня працівників освіти в АртемівськуСвяткування Дня працівників освіти в АртемівськуСвяткування Дня працівників освіти в АртемівськуСвяткування Дня працівників освіти в АртемівськуСвяткування Дня працівників освіти в АртемівськуСвяткування Дня працівників освіти в Артемівську