Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 120 гостей.

Верховна рада України

Акція «День соціального інформування»

Переглядів: 3708
18.10.2013 - 05:57

На виконання соціальних ініціатив Президента України "Реалізація в регіонах соціальної ініціативи щодо вдосконалення роботи соціальних служб шляхом повного охоплення соціальними послугами найуразливіших категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки" Артемівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 14.10. по 18.10.2013 року було організовано та проведено наступні заходи:

  • 15.10. та 16.10. 2013 року були здійсненні соціальні інспектування з метою раннього виявлення проблемних сімей та вчасного надання їм підтримки за участю представників правоохоронних органів, МНС та служб у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Артемівської міської ради. В ході рейдів була проведена профілактична роз’яснювальна робота з питань створення батьками належних умов для повноцінного фізичного та психічного розвитку дітей, профілактики безвідповідального батьківства та соціального сирітства, неухильного виконання батьками правил протипожежної безпеки та підготовки до осінньо-зимового періоду. Такою роботою охоплено 12 сімей.

 

  • 17.10.2013 року на площі Свободи проведено акцію серед широких верств населення «День соціального інформування» з метою інформування жителів громади щодо пріоритетних напрямів діяльності Артемівського міського ЦСССДМ, ознайомлення з соціальними послугами, які надають фахівці центру, та контактною інформацією для зв’язку. Усі учасники акції мали можливість ознайомитись з більш детальнішою інформацією зі стенду та із інформаційних буклетів, які розповсюджувалися серед жителів міста. До акції було залучено місцеве ЗМІ - Артемівське телебачення. Акцією охоплено понад 500 чоловік широких верств населення.

Акція «День соціального інформування» Акція «День соціального інформування» Акція «День соціального інформування» Акція «День соціального інформування» Акція «День соціального інформування» Акція «День соціального інформування» Акція «День соціального інформування» Акція «День соціального інформування»

Останні статті на сайті