Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 56 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Андрій ШИШАЦЬКИЙ: «Ветерани будуть повністю забезпечені побутовим паливом»

Переглядів: 3928
29.10.2013 - 14:48

У червні поточного року в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, Уряд розробив і представив для експертизи проект Паспорту соціальних потреб ветерана.

Такий паспорт буде містити  повну  інформацію по кожному ветерану - від місця проживання до індивідуальних потреб у матеріальній  допомозі  та соціальних послугах. Він також буде враховувати всі види матеріальної підтримки для кожного ветерана - на ремонт житла, лікування і ліки, забезпечення побутовим вугіллям.

Цей важливий соціальний документ поки не набув чинності, але робота з поліпшення соціального забезпечення ветеранів ведеться систематично.

Ось один невеликий, але показовий приклад. Напередодні опалювального сезону глава області Андрій Шишацький  перевірив виконання всіх заявок на забезпечення побутовим вугіллям і скрапленим газом тих, хто цього потребує. 

В цілому план постачання палива на 2013 рік становить 635,2 тис. тонн. У забезпеченні побутовим  вугіллям потребують більше ста тисяч донеччан. Станом на 15 жовтня паливом забезпечено 97,8 % мешканців регіону.

Так, на адресу Донецької обласної держадміністрації надійшов лист від жителя міста Тореза Миколи Беділо, в якому він подякував губернатора Андрія Шишацького за надану допомогу в забезпеченні побутовим вугіллям.

Згідно соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича, у поточному році близько 23 тисяч ветеранів війни, жертв нацистських переслідувань , ветеранів військової служби, які мешкають в Донецькій області,  отримали пільги на тверде паливо та скраплений газ на загальну суму 12,4 млн. грн. За рахунок державної субвенції місцевим бюджетам. 

Останні статті на сайті