Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

ExportUA

Казковий світ Івана Франка пізнавали вихователі Артемівська

Переглядів: 5573
04.11.2013 - 13:52

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» на базі дошкільного навчального закладу № 4 «Лелеченька» відбулося  перше засідання клубу «Дивосвіт» для вихователів міста, на якому  розглядалась тема «В країні казок Івана Франка».

Як підкреслила  керівник клубу вихователь-методист дитячого садка № 27 Ірина Хромихіна, кращі твори художньої літератури сприяють формуванню у дітей моральних рис майбутнього громадянина, знайомлять їх  з історією, побутом та традиціями  українського народу в поетичній чи прозовій формі.

Практичний психолог ДНЗ  № 4 Лілія Ромась провела ігрові вправи «Мій портрет в промінні сонця», «Очікування» та «Літературні входини», які сприяли опрацюванню сучасних літературних засобів, що використовуються в освітньому процесі.

Завідувач дошкільного закладу  № 4 Катерина Шокола презентувала напрацювання свого колективу «Українська мозаїка» щодо  використання творчості дитячих  письменників в народознавчій діяльності закладу. Велику зацікавленість у слухачів викликав проект «Маленькі казкарі» для дітей старшої  групи, який спрямований на створення в дошкільному закладі та в сім’ї умов для росту активної творчої особистості дитини, на виховання  цілісного ставлення до книги та казки як духовного витвору. Керівник клубу Ірина Хромихіна надала практичні рекомендації вихователям щодо використання коректурних таблиць у народознавчій  роботі з дошкільниками.

Учасники засідання переглянули інтегроване заняття в старшій групі з елементами драматизації «Подорож країною казок Івана Франка», яке провела вихователь ДНЗ № 4 Наталія Воропаєва.

Інтерактивна вправа «Жокеї, коні» допомогла педагогам закріпити знання нових програмних документів з проблеми українознавства. А під час вправи  «Конкурс шпаргалок» вихователі розробили конспекти занять по ознайомленню з творчістю українських письменників в різних вікових групах.

Бібліотекар ЗОШ № 4 Поліна Кіріченко ознайомила присутніх з  новинками дитячої літератури, що сприятимуть вихованню інтересу у дітей до творчості українських письменників.

Підводячи підсумки засідання клубу «Дивосвіт», педагоги підтвердили актуальність впровадження нових прийомів роботи з літературними творами.

Відбулося  перше засідання клубу «Дивосвіт» для вихователів міста, на якому  розглядалась тема «В країні казок Івана Франка». Відбулося  перше засідання клубу «Дивосвіт» для вихователів міста, на якому  розглядалась тема «В країні казок Івана Франка». Відбулося  перше засідання клубу «Дивосвіт» для вихователів міста, на якому  розглядалась тема «В країні казок Івана Франка».

Останні статті на сайті