Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Мовознавчий брейн-ринг пройшов в Артемівській ЗОШ № 10

Переглядів: 3858
06.11.2013 - 07:01

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора  Януковича «Кожній дитині – всебічний розвиток», у рамках проведення тижня української писемності та підготовки до святкування 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, з метою піднесення престижу української мови серед учнівської молоді 5 листопада 2013 року в Артемівській ЗОШ № 10 пройшов мовознавчий брейн-ринг «Від Кирила та Мефодія й до наших днів» між учнями  6 класів.

Із мультимедійної презентації, якою було розпочато захід, учасники  брейн-рингу дізналися про засновників слов’янської писемності – просвітителів Кирила та Мефодія, про створення перших азбук – глаголиці та кирилиці, про відомого мецената Петра Яцика та основоположника сучасної української літератури Тараса Шевченка.

Учитель української мови та літератури Ганна Бордюгова вдало підібрала матеріал для проведення брейн-рингу. В атмосфері взаємоповаги та здорової конкуренції команди учнів 6-А та 6-Б класів змагалися за перемогу. Учні показали свої креативні здібності, вміння працювати в групах, аналізувати й відтворювати матеріал.

Проведений захід засвідчив достатній рівень знань учнів про історію писемності, видатних діячів нашої літератури, життєвий та творчий шлях Тараса Шевченка.

5 листопада 2013 року в Артемівській ЗОШ № 10 пройшов мовознавчий брейн-ринг «Від Кирила та Мефодія й до наших днів» між учнями  6 класів.5 листопада 2013 року в Артемівській ЗОШ № 10 пройшов мовознавчий брейн-ринг «Від Кирила та Мефодія й до наших днів» між учнями  6 класів.