Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Артемівські дошкільнята - «Зоряні малята»

Переглядів: 5166
08.11.2013 - 06:47

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – можливості для розвитку творчих здібностей» дитячий колектив "Ясоччині друзі" ДНЗ № 58 «Ясочка» під керівництвом хореографа Наталії Козак взяв участь у відкритому дитячому фестивалі «Зоряні малята», який проходив на початку листопада в місті Горлівка.

Наші маленькі артисти виступили з танцем «Ягідки», в якому показали пластику, синхронність рухів та подарували всім учасникам і глядачам свої чарівні посмішки і гарний настрій.

Хореографічний колектив «Перлинка» під керівництвом Ірини Ісаєвої та Олени Волгіної з ясел-садка № 49 «Кріпиш» презентував яскравий танок «Рижики». Дошкільнята продемонстрували високий рівень артистизму та володіння музично-ритмічними рухами.

А вокальний ансамбль «Веселі нотки» дошкільної установи № 49 подарував фестивалю пісню-гімн «Зоряні малята» (автор Ірина Ісаєва), який було високо оцінено організаторами творчого заходу.

Дитячий колектив м.Артемівська "Ясоччині друзі" взяв участь у відкритому дитячому фестивалі «Зоряні малята», який проходив на початку листопада в місті Горлівка.Дитячий колектив м.Артемівська "Ясоччині друзі" взяв участь у відкритому дитячому фестивалі «Зоряні малята», який проходив на початку листопада в місті Горлівка.Дитячий колектив м.Артемівська "Ясоччині друзі" взяв участь у відкритому дитячому фестивалі «Зоряні малята», який проходив на початку листопада в місті Горлівка.

Останні статті на сайті