Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Тиждень фінансової грамотності в ЗОШ № 13 м. Соледара

Переглядів: 3924
11.11.2013 - 10:13

Не секрет, що в сучасному суспільстві, яке динамічно розвивається та постійно зазнає змін, фінансова грамотність стає невід’ємною складовою успішного майбутнього будь-якої людини. А починати формування основ цих знань потрібно ще в шкільному віці.

Саме з цією метою та на виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток» з 4 по 8 листопада в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 проходив тиждень фінансової грамотності, в рамках якого було проведено тематичні уроки, бесіди, лекції, конкурси тощо.

Активну участь в цій роботі взяли працівники комерційних банків міста, які розповіли дітям про важливість вміння правильно розпоряджатися власними коштами, заощаджувати тощо. Не залишилися осторонь і батьки учнів, які займається підприємницькою діяльністю та створюють додаткові робочі місця у місті. Під час зустрічей зі школярами вони наголошували на важливості фінансової грамотності як запоруки фінансової свободи у дорослому житті.

Таким чином, протягом Всеукраїнського тижня фінансової грамотності учні школи змогли отримати багато інформації, яка точно стане їм в нагоді у майбутньому.

з 4 по 8 листопада в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 проходив тиждень фінансової грамотності, в рамках якого було проведено тематичні уроки, бесіди, лекції, конкурси тощо.з 4 по 8 листопада в Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №13 проходив тиждень фінансової грамотності, в рамках якого було проведено тематичні уроки, бесіди, лекції, конкурси тощо.

Останні статті на сайті