Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 142 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Семінар - нарада з активом ОСН

Переглядів: 2968
15.11.2013 - 06:58

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики, 15 листопада 2013 року,  в приміщенні Клубу ветеранів міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова,  відбувся семінар – нарада з  активом органів самоорганізації населення м. Артемівська.

На порядку денному семінару - наради  ставилися  питання реєстрації мешканців місця, оформлення будинкових книжок та виконання заходів по благоустрою міста.

      У семінарі – нараді взяли участь начальник організаційного відділу Артемівської міської ради Тетяна Чернікова, начальник Артемівського міського відділу Державної міграційної служби України в Донецькій області Олександр  Зезюков ,  голови  квартальних комітетів, комітетів мікрорайонів: «Ступки», «Цветмет»,  «Центральний» та селищного  комітету «Красна Гора».

      Олександр Борисович розповів про роботу Артемівського міського відділу Державної міграційної служби України в Донецькій області, надав пропозиції до складання довідок  та відповів на усі інтересуючи питання.

     Потім голови квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів сумісно з начальником організаційного відділу  обговорили питання по виконанню заходів по благоустрою міста та вирішенню проблемних питань території діяльності органів самоорганізації населення.

15 листопада 2013 року,  в приміщенні Клубу ветеранів міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова,  відбувся семінар – нарада з  активом органів самоорганізації населення м. Артемівська.

Останні статті на сайті