Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 265 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Виїзна виставка краєзнавчого музею в Артемівській ЗОШ № 2

Переглядів: 3220
15.11.2013 - 09:55

У листопаді 2013 року на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та в рамках святкування 69-ї річниці з дня визволення України від німецько-фашистських загарбників на базі Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 пройшла виїзна виставка Артемівського краєзнавчого музею, яку провели його наукові співробітники в супроводі цікавих лекцій та відеопрезентацій.

Педагоги та учні мали можливість ознайомитися з такими експозиціями, як «Наш край в роки Великої Вітчизняної війни», «Партизанський та підпільний рух в окупованому Артемівську», «Артемівці - Герої Радянського Союзу»,  на власні очі побачили унікальні військові експонати та особисті речі радянських і німецьких солдатів.

Вчителі та учні школи висловлюють подяку колективу Артемівського краєзнавчого музею за проведені екскурсії. Такі заходи потрібні, оскільки вони виховують у дітей патріотизм і бажання вивчати історію рідного краю і міста.

У листопаді 2013 року на базі Артемівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 пройшла виїзна виставка Артемівського краєзнавчого музею, яку провели його наукові співробітники в супроводі цікавих лекцій та відеопрезентацій.

Останні статті на сайті