Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Урядовий портал

Показові запуски моделей ракет та літаків в Артемівську

Переглядів: 9325
20.11.2013 - 08:13

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», в рамках  Тижня дитячої творчості 19 листопада 2013 року в Артемівську відбулися показові запуски  авіа- та ракетомоделей, організатором яких виступив міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва.

Захід  проводився з метою відродження та популяризації одного із найбільш цікавих видів модельного спорту. Такий вид дитячої науково-технічної творчості передбачає побудову, виготовлення та запуск моделей ракет та літаків, надає широкі можливості для розвитку пізнавальних і творчих здібностей учнів, для їх участі у змаганнях та конкурсах.

В запусках моделей брали участь артемівські вихованці Центру і учні Степанівської загальноосвітньої школи Костянтинівського району. Серед них були неодноразові переможці Всеукраїнських змагань учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів, Відкритих змагань з авіамодельного спорту, Всеукраїнських змагань з ракетомоделювання на кубок імені Кибальчича, Міжнародних змагань з ракетомодельного спорту на кубок імені Янгеля.

Учасниками показових запусків було запущено 14 моделей ракет, представлено 18 моделей планерів та літаків. А самими цікавими та видовищними були моменти, коли після передстартової підготовки моделі  здіймалися у повітря за допомогою ракетного двигуна.

Наприкінці заходу директор Артемівського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва вручив учасникам показових запусків грамоти.

19 листопада 2013 року в Артемівську відбулися показові запуски  авіа- та ракетомоделей, організатором яких виступив міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва. 19 листопада 2013 року в Артемівську відбулися показові запуски  авіа- та ракетомоделей, організатором яких виступив міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва. 19 листопада 2013 року в Артемівську відбулися показові запуски  авіа- та ракетомоделей, організатором яких виступив міський Центр технічної творчості дітей та юнацтва.

Останні статті на сайті