Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Країною Дитинства подорожували учні Соледарської ЗОШ № 14

Переглядів: 3103
21.11.2013 - 12:33

20 листопада 2013 року в Україні традиційно відзначається Всесвітній день дитини. На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» та за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради  у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 відбулося свято «Подорож країною Дитинства».

Учні 2-4 класів з нетерпінням чекали  цього дня, щоб разом зі своїми друзями-однокласниками вирушити у незвичайну подорож.

Свято відкрила добра Чарівниця, яка привітала учасників і вручила кожному капітанові команди маршрутний лист з планом пересування. Вона націлила дітей на подолання будь-яких перешкод для отримання ключика, який дозволить команді далі продовжувати пригоди. Пройшовши чотири дистанції і здобувши на кожній із них  ключик,  учні змогли отримати головний сюрприз, який чекав на переможців в кінці свята.

Кожна станція, на яку потрапляли захоплені діти, готувала для них незвичайні завдання і несподіванки.

Королева Музики зустріла учнів у казковому лісі, де вони поринули в чарівний світ музики і музичних конкурсів. Веселий Олівець приготував для учасників свої завдання: кожен учень повинен був самостійно намалювати, вирізати і приклеїти власноруч виготовлену деталь на полотно, щоб разом із командою створити святкову осінню ковдру. Олімпійський Ведмедик з задоволенням слухав пісні, які вивчили діти, готуючись до свята, а також провів з ними спортивні вправи. А мудрий Вчений радо запросив малюків до комп’ютерного класу, де вони повинні були показати свої вміння вправлятися з розумними машинами.       

П’ятий, головний ключик відкрив для дітей кімнату з довгоочікуваним сюрпризом - солодким столом, який з любов’ю приготували для своїх дітей батьки у кожному класі. Веселі і задоволені, учні пригощалися солодким печивом, цукерками та гарячим чаєм, а також ділилися враженнями від чарівної мандрівки.

20 листопада 2013 року у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 відбулося свято «Подорож країною Дитинства».20 листопада 2013 року у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 відбулося свято «Подорож країною Дитинства».20 листопада 2013 року у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 відбулося свято «Подорож країною Дитинства».