Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Презедент України

Учениця Часовоярської ЗОШ № 15 – переможниця конкурсу «Ковиловий степ»

Переглядів: 4182
27.11.2013 - 08:47

22 листопада 2013 року в обласному краєзнавчому музеї міста Луганська проходила науково-практична конференція природоохоронного конкурсу «Ковиловий степ», на якій були присутні юні екологи з Луганської та Донецької областей, що займаються дослідницькою та практичною роботою зі збереження степової флори.

Учасників конференції привітали представники Департаменту екології та природних ресурсів Луганської облдержадміністрації, Луганської обласної організації Українського товариства охорони природи, обласного краєзнавчого музею, Донецького обласного еколого-натуралістичного центру.

На конференції були заслухані роботи юних дослідників, у тому числі переможців та призерів Донецького обласного етапу конкурсу.

Учениця 10 класу Часовоярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №15, вихованка Малої академії наук в секції біологія  Тамара Кудрявих (вчитель Тетяна Трубеко) також приймала участь у роботі конференції і під час свого виступу продемонструвала карту з нанесеними на неї місцями зростання рідкісних рослин, яка тепер буде використовуватися при проведенні природоохоронних заходів. Дівчинка також склала довідник «Червона книга м. Часів Яр (рослини)», який вже застосовують на уроках біології та екології з метою ознайомлення учнів шкіл міста з рідкісними рослинами.

За підсумками конкурсу «Ковиловий степ» учениця Часовоярської ЗОШ № 15 Тамара Кудрявих зайняла І місце серед учасників двох областей України.

Вітаємо переможницю!

22 листопада 2013 року в обласному краєзнавчому музеї міста Луганська проходила науково-практична конференція природоохоронного конкурсу «Ковиловий степ», на якій були присутні юні екологи з Луганської та Донецької областей.22 листопада 2013 року в обласному краєзнавчому музеї міста Луганська проходила науково-практична конференція природоохоронного конкурсу «Ковиловий степ», на якій були присутні юні екологи з Луганської та Донецької областей.