Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Дошколята Артемівська демонструють свою фізичну підготовку

Переглядів: 4094
28.11.2013 - 13:48

 На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», в рамках тижня «Здоров’я дітей – здоров’я нації», за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради в дошкільних закладах міста пройшов міський фестиваль «Гармонія руху».

В рамках фестивалю у ДНЗ  № 39 «Кульбабка» відбулося спортивне свято «Шар-ах-шоу», в якому взяли участь і вихованці дошкільного закладу № 47. Під час розваги хлопчики та дівчатка, долаючи перешкоди в естафетах з повітряними кульками, м’ячами, фітболами, показали свою фізичну підготовку, силу, спритність, продемонстрували почуття дружби та взаємодопомоги. Це свято сприяло не тільки розвитку  фізичної вправності, кмітливості дітей, а і формуванню у них почуття гумору.

А в  дитячому садку «Оленка» відбулася довгоочікувана спортивна зустріч дошкільників старшого віку, які відвідують ДНЗ №№47 та 49. Діти з груп «Зірочка» (ДНЗ №47) та «Казка» (ДНЗ №49) взяли активну участь у спортивній розвазі «Маленькі козачата», в ході якої їм довелося долати перешкоди, переправляти важливі листи через стрімку річку, перетягувати канат, попадати в ціль тощо. Інструктори з фізичної культури Вікторія Козлюк та Надія Недосека створили атмосферу справжнього свята. Тут знайшлося місце і народній рухливій грі, і українським пісням, і козацьким розвагам. Діти були  задоволені, що в змаганнях перемогла дружба, і пообіцяли зустрітися взимку, щоб з’ясувати, в якому з дитсадків козаки найспритніші та найсильніші.

В рамках тижня «Здоров’я дітей – здоров’я нації», за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради в дошкільних закладах міста пройшов міський фестиваль «Гармонія руху».