Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

ExportUA

Семінар - нарада з активом ОСН

Переглядів: 4128
29.11.2013 - 09:26

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики, 28 листопада 2013 року,  в приміщенні Клубу ветеранів міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова,  відбувся семінар – нарада з  активом органів самоорганізації населення м. Артемівська.

На порядку денному семінару - наради  були розглянуті питання:

      1. Оформлення договірних стосунків мешканців приватного сектору з ТОВ «РЕМОНДИС – АРТЕМІВСЬК».

       2. Облік закинутих будівель на території квартальних комітетів та складання актів  для  списання боргів за електроенергію.

       3. Підготовка презентаційного матеріалу роботи ОСН на території міста.

       У семінарі – нараді взяли участь начальник організаційного відділу Артемівської міської ради Тетяна Чернікова, начальник Артемівського міського  районного відділу енергозбиту Тетяна Герасименко, начальник абонентського відділу ТОВ «РЕМОНДИС – АРТЕМІВСЬК» Денис Сидельников,  майстер підприємства Світлана Педенко, голови  квартальних комітетів, комітетів мікрорайонів: «Ступки», «Цветмет»,  «Центральний» та селищного  комітету «Красна Гора».

Денис Сергійович розповів ситуацію з оформленням  договорів  по вивозу твердих відходів  по приватному сектору та ознайомив з статистикою оформлення договорів кожним головою квартального комітету. Світлана Вікторівна  запросила голів квартальних комітетів до свого відділу зробити звірку по абонентам, які не склали договір з підприємством ТОВ «РЕМОНДИС – АРТЕМІВСЬК».

Тетяна Володимирівна  попросила допомоги голів квартальних комітетів у питанні складання актів по закинутим будівлям, будівель,де не мешкають люди, для списання боргів за електроенергію, яка нараховується автоматично на прописаних мешканців не існуючих будинків.

По третьому питанню Тетяна Миколаївна допомогла скласти звіти про роботу ОСН на території міста Артемівськ.

 

28 листопада 2013 року,  в приміщенні Клубу ветеранів міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова,  відбувся семінар – нарада з  активом органів самоорганізації населення м. Артемівська.28 листопада 2013 року,  в приміщенні Клубу ветеранів міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова,  відбувся семінар – нарада з  активом органів самоорганізації населення м. Артемівська.28 листопада 2013 року,  в приміщенні Клубу ветеранів міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова,  відбувся семінар – нарада з  активом органів самоорганізації населення м. Артемівська.28 листопада 2013 року,  в приміщенні Клубу ветеранів міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова,  відбувся семінар – нарада з  активом органів самоорганізації населення м. Артемівська.28 листопада 2013 року,  в приміщенні Клубу ветеранів міського Центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова,  відбувся семінар – нарада з  активом органів самоорганізації населення м. Артемівська.