Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 60 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Учні Артемівської школи №5 - переможці регіонального конкурсу

Переглядів: 3766
17.03.2014 - 11:25

Тарасу Шевченку - 200 років. До цієї знаменної дати по всій країні проводиться багато різноманітних конкурсів для учнівської молоді. Так, у березні, за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради, відбувся регіональний творчий Інтернет – конкурс «Твої слова горять в мені, Тарасе!», в якому взяли участь учні школи №5: Париш Михайло, Париш Станіслава та Івкова Ніна.

Париш Михайло та Париш Станіслава презентували на конкурсі власні збірки поезій «Читаю «Кобзаря» та «Шевченкові слова», а Івкова Ніна - пошуково-творчу роботу «Життя і творчість Т.Г.Шевченка в поетичній творчості Світлани Решетової».

У місті Лисичанську Луганської області відбулося урочисте нагородження учасників та лауреатів конкурсу, на якому були присутні й наші учні. Захід зібрав численну аудиторію: серед конкурсантів були представники багатьох міст Луганської та Донецької областей. До складу журі увійшли викладачі та співробітники Луганського національного університету імені Т.Шевченка, керівники товариства «Просвіта» в Луганській області, відомі у Донбасі поети та письменники.

Приємно відзначити, що школярі Артемівська стали переможцями й лауреатами в двох номінаціях регіонального конкурсу: Париш Михайло посів І місце, а Станіслава – ІІ місце в номінації «Громадянська лірика»; Івкова Ніна стала переможцем в номінації «Науково-дослідницькі роботи з шевченкознавства».

Вітаємо учнів школи №5 з перемогою та сподіваємося, що ця знаменна подія у житті спонукатиме їх до творчих звершень, досягнень, нових вершин!