Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулось чергове засідання колегії відділу освіти

Переглядів: 2634
31.03.2014 - 12:48

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 28 березня 2014 року відбулось чергове засідання колегії відділу освіти. Перед початком заходу начальник відділу освіти Марина Рубцова привітала переможців і лауреатів конкурсу  «Ми - молоді» і вручила нагороди молодим педагогам загальноосвітніх навчальних закладів.

З першого питання про рівень організації психологічного та соціального супроводу навчально-виховного процесу учнів з особливими освітніми потребами виступила завідувач Центру практичної психології і соціальної роботи Наталя Докшина. Вона розповіла про стан роботи з даного питання у школах №5, 12, 13, 24: питання оздоровлення, позакласної зайнятості дітей з особливими освітніми потребами, їх соціалізації та психологічного супроводу, забезпеченості підручниками, внутрішньошкільного контролю з питань організації індивідуального навчання.

З другого питання про виконання розпорядження Кабінету міністрів України від 30.11.2011 № 1209 «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері профілактики правопорушень на період до 2015 року» виступила спеціаліст І категорії з питань виховної роботи та позашкільної освіти Людмила Анісімова, яка зробила ґрунтовний аналіз стану організації внутрішньошкільного контролю за профілактичною роботою з учнями, схильними до правопорушень, у школах №15, №1, №17, №18.

Завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк доповіла про діяльність опорних закладів освітніх округів та виконання їх планів роботи за І семестр 2013-2014 навчального року. В ході обговорення було наголошено на основних завданнях опорних навчальних закладів, зроблено акцент на необхідності створення єдиної виховної роботи, більш активної організації співпраці між школами в методичному напрямку.

Про хід виконання зауважень і пропозицій за наслідками комплексної перевірки звітувала директор школи №24 Ольга Турличкіна та виїзного дня в школі №4 – директор Наталя Дроздова.

З кожного розглянутого питання були обговорені існуючі проблеми і шляхи їх подолання.

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 28 березня 2014 року відбулось чергове засідання колегії відділу освіти. Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 28 березня 2014 року відбулось чергове засідання колегії відділу освіти. Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 28 березня 2014 року відбулось чергове засідання колегії відділу освіти.

Останні статті на сайті