Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відділ освіти Артемівської міської ради розпочав оздоровчий період

Переглядів: 4846
05.06.2014 - 07:10

В рамках Дня захисту дітей у місті Артемівську, Соледарі та Часів Ярі відкрились 11 оздоровчих пришкільних таборів. Їх відвідуватимуть 536 дітей.

У день відкриття табору «Веселка» в Артемівській школі №5 маленькі відпочивальники стали учасниками різноманітних ігрових заходів. У спортивній залі команди «Кульбабки», «Васильки», «Ромашки» змагалися у спритності, швидкості, вправності під час «Веселих стартів». В актовій залі дітей чекала розважально-ігрова програма «Дитячі усмішки сонцем зігріті». Продовжила святкову програму дискотека, а завершився день «Веселим караоке», під час якого лунали пісні про літо, сонце, дружбу.

В Артемівській школі №7 начальник табору «Капітошка» Олена Яненко побажала вихованцям плідного та незабутнього відпочинку. На захід до малечі завітали відомий пірат Джек Горобець разом зі своєю вірною подружкою леді Мері, які спочатку спробували «зруйнувати» свято, але згодом змінили свої наміри, зачаровані добротою, чемністю та кмітливістю відпочиваючих. Після урочистої лінійки обидва загони табору прийняли участь у розважально-пригодницькій грі «У пошуках скарбів».

У «Казковій країні», яка відкрила двері дітлахам Артемівської школи №10, відбулося велике свято «В перший раз…». Вихованців загонів «Промінці», «Повітряні десантники», «Сильні та сміливі» привітали начальник табору Юлія Ошурко та директор школи Раїса Говорун. Діти презентували свої загони, співали, танцювали разом з казковими героями та педагогом-організатором Мариною Сподіною.

В Артемівській школі №12 гостинно відкрились двері дитячого табору «Промінь». Цікаво і весело пройшов захід «Будемо знайомі», на якому діти в ігровій формі, виконуючи різноманітні завдання, ближче познайомилися один з одним. Для змістовного дозвілля малечі створені всі умови: спортивні майданчики, ігрові кімнати, затишні спальні та їдальня зі смачними стравами.

У пришкільному таборі «Веселкова країна» Соледарської школи №14 відбулось свято «Дитинство наше золоте». У призначений час учні 1-4 класів, разом із батьками прийшли до школи, де захід розпочався святковим концертом. Маленькі артисти співали пісні, розповідали цікаві вірші, а між виступами грали у музичні ігри, які приготувала учитель музики Анна Савченко. Після концерту діти об’єдналися у дві команди і з готовністю взяли участь у всіх естафетах, підготовлених учителем фізичної культури Оленою Заходіло. У змаганнях перемогла дружба, і задоволені учасники перейшли до наступного конкурсу малюнків «Здрастуй, літо, сонечком зігріте».

Відкриття пришкільного табору «Сонечко» в Артемівській школі №12 розпочалося концертно-розважальною програмою. Зі словами привітання до присутніх звернулась начальник табору Олена Маркелова, яка побажала дітям провести літо з користю та повернутися до школи здоровими та радісними. Пізніше свято продовжилося на розважальних острівках. Школярі з задоволенням взяли участь у грі-квесті «Стежиною здоров’я», в інтелектуальному турнірі «Розумники та розумниці» і конкурсі «Караоке на шкільному дворі». Веселі естафети, конкурси, змагання з міні-футболу та повітряні кульки – все це зробило відкриття табору яскравим, веселим, цікавим. Свято закінчилося веселою дискотекою.

Довгоочікуване літо розпочалося для відпочиваючих у пришкільних таборах весело та радісно, тож нехай це стане доброю прикметою для кожного літнього дня!!!

В рамках Дня захисту дітей у місті Артемівську, Соледарі та Часів Ярі відкрились 11 оздоровчих пришкільних таборів. Їх відвідуватимуть 536 дітей.В рамках Дня захисту дітей у місті Артемівську, Соледарі та Часів Ярі відкрились 11 оздоровчих пришкільних таборів. Їх відвідуватимуть 536 дітей.В рамках Дня захисту дітей у місті Артемівську, Соледарі та Часів Ярі відкрились 11 оздоровчих пришкільних таборів. Їх відвідуватимуть 536 дітей.

Останні статті на сайті