Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Верховна рада України

Свято друзів в садочку «Дзвіночок» міста Артемівська

Переглядів: 3378
16.06.2014 - 06:47

Веселим та яскравим видалося 10 червня в дитячому садку №25 «Дзвіночок», тому що саме цього дня в закладі відзначали Свято друзів.

Приказку про те, що друзі пізнаються в біді, знають усі. Це дуже вірне висловлювання, яке відображає важливу частину людських взаємовідносин. Але не менш важлива думка про те, що набагато краще друзі пізнаються у радощах. Тому одне із головних завдань виховання – навчити дітей радіти не лише своїм успіхам, а й успіхам інших.

Метою зазначеного свята було об’єднання всіх дітей разом. А також важливим завданням постало бажання довести дітям думку, що краще мати сто друзів, ніж сто карбованців.

Цього дня до дітлахів в гості завітали казкові персонажі: Метелики, Сонечко, Дощик та яскраві Квіти. Під час веселих ігор та конкурсів, влаштованих ведучими свята, діти виконали завдання та подолали всі перешкоди. Допомогла їм в цьому дружба, ще раз довівши, що тільки разом можна подолати будь-які труднощі.

Усвідомлюючи обов’язки, які передбачають дружні відносини, ми стаємо чистішими і кращими у своєму ставленні до інших, а крім того, ми отримуємо можливість навчитися чуйності  і вмінню бачити справжню суть людини, яка знаходиться поряд з нами. Коли до нас приходить біда, не слід її боятися, бо якщо маємо справжніх друзів, вони допоможуть нам подолати будь-які проблеми і стануть «рятівною палицею» у будь-яких ситуаціях.

Веселим та яскравим видалося 10 червня в дитячому садку №25 «Дзвіночок» міста Артемівська, тому що саме цього дня в закладі відзначали Свято друзів.Веселим та яскравим видалося 10 червня в дитячому садку №25 «Дзвіночок» міста Артемівська, тому що саме цього дня в закладі відзначали Свято друзів.

Останні статті на сайті